Problemen met apps?

Wij bieden een oplossing voor elk probleem.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Computers

Problemen met uw pc (Windows/Mac)? Heeft u een virus? Overhitting? Computer formateren? PC gecrasht? Nieuwe computer samenstellen? Nieuwe software installeren?

Smartphone

Naast het repareren van smartphone onderdelen kunnen wij ook softwarematige handelingen uitvoeren en bieden wij extra ondersteuning bij smartphone problemen. Gegevens overzetten, data verwijderen, diagnose - en verificatie rapport uitbrengen, is allemaal mogelijk bij BCOM-IT.

Tablet

Een tablet vereist toch wel wat kennis, omdat het iets anders werkt dan een normale computer. Hierdoor ervaren mensen weleens wat problemen met een tablet. Wij kunnen je hier prima mee helpen. Wij doen ook herstellingen.

E-mail

Nood aan een professioneel mailadres? BCOM-IT biedt ondersteuning bij het configureren en aanmaken ervan.

Software

Voor vrijwel alles wat je doet op jouw computer of tablet is software nodig. Maar hoe zet je die software veilig op de computer? Wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat de software-installatie vlekkeloos verloopt. Zo installeren we steeds met u als klant de software, stellen we de eventuele opties in en maken we steeds op voorhand een back-up.

Clouddiensten

Wil je online opslag die overal toegankelijk is, maar wel beveiligd is? Back-ups in de cloud? Mails in de cloud? Hosting voor jouw website? Wij bieden een breed gamma aan cloud diensten aan.

Netwerken

Een thuis- of bedrijfsnetwerk aanleggen en onderhouden is niet voor iedereen evident.
Wij bieden onze klanten telkens een oplossing op maat. Een netwerk in handen van BCOM-IT is dan ook een netwerk in betrouwbare handen!

Reparaties

Diagnose, bestek, herstelling of vervanging van uw huidige materiaal. Vervangtoestel nodig? Dit kan!

Een afspraak maken?

BCOM-IT inschakelen om jouw computer sneller te maken of om een programma te installeren? Wij komen langs om al je computerproblemen op te lossen. Dus of het nu gaat om het versnellen van je laptop, het opschonen van je Macbook of het instellen van een draadloos netwerk, wij staan voor jou klaar, 7 dagen per week en zelfs in de avonden. Heb je hulp nodig? Bel of mail met ons voor een vrijblijvend advies of maak direct een afspraak!

Telefoon: +32 491 86 42 09

Mail: hello@bcom-it.be

kabak koyu

»

http://www.idealminer.com/