Hulp vanop afstand

Om u als klant computerhulp op afstand te kunnen bieden maakt BCOM-IT gebruik van hulp op afstand software. Wanneer u ons belt zullen wij u deze software op advies via deze pagina laten downloaden.

if_eye_2561430

Is het gebruik van deze software wel veilig?

AnyDesk is één van de marktleiders op het gebied van beheer en ondersteuning op afstand. De software is uitgerust met een aantal belangrijke veiligheidsmechanismen die ervoor zorgen dat u dit hulpmiddel zonder enig risico kunt gebruiken:

  • Willekeurige sessie nummers: De willekeurig geproduceerde sessienummers zorgen ervoor dat u enkel en alleen wordt verbonden met diegene waarmee u wenst te communiceren.
  • 256 bits encryptie: Elke verbinding wordt gecodeerd met een algoritme dat aan de SSL norm voldoet, namelijk het 256 bits AES algoritme.
  • Het verbreken van de verbinding is op elk ogenblik mogelijk, door een eenvoudige muisklik.
    Beide deelnemers kunnen op elk ogenblik de verbinding verbreken door op het kruisje van het programma te klikken.

Kan de ICT specialist alles zien op mijn computer?

Of we nu op locatie bij u zijn of de hulp bieden op afstand, in beide gevallen kunnen we alleen maar uw probleem verhelpen door mee te kijken op de computer en het probleem in te zien. Er zal meestal wel iets moeten worden gewijzigd / aangepast, om het probleem op de computer op te lossen. Op het moment dat er een verbinding tot stand is gebracht ziet de ICT specialist hetzelfde als wat u ziet op uw beeldscherm. Afhankelijk van het specifieke probleem zal er soms diep in uw systeem moeten worden gekeken, echter kijkt u telkens mee. Daarbij blijft u altjd de volledige controle houden over uw eigen computer of mobiele device.
U mag er op vertrouwen dat alle informatie die gezien wordt op de computer niet zonder uw (expliciete) toestemming wordt gebruikt en dat al onze medewerkers zijn gebonden aan een zwijgplicht / beroepsgeheim.

Is het gebruik van deze software gratis voor mij als klant?

U hoeft niets te betalen voor het gebruik van deze software.

kabak koyu

»

http://www.idealminer.com/