Waarom kiezen voor Bcom-IT?

Heb je te maken met computerproblemen? Een vraag over veilig internetten, het instellen van wifi of Spotify, of bijvoorbeeld over het maken van een back-up?

Wat jouw vraag ook is – onze consultants hebben het antwoord.

Zekerheid

U wilt als klant een duidelijke en snelle oplossing. Daarnaast wil u ook zekerheid. Zekerheid dat er naar u geluisterd wordt en zekerheid dat u goed geholpen bent. Met Bcom-IT kunt u terug op beide oren slapen.

Ook in de avond en in het weekend

Moet je overdag werken of kan je gewoon niet afspreken i.v.m. andere bezigheden? Wij komen ook in de avond en weekend langs. Geef het gerust aan en we plannen het in wanneer het jou uitkomt.

Geen voorrijkosten

Bij ons betaal je geen voorrijkosten, zolang je maar in België woont, want waarvoor zou je moeten betalen al voordat onze consultant het probleem heeft gezien? Je betaalt ons dus alleen voor de tijd dat we bezig zijn.

Ons bedrijf  is sinds 2018 het bedrijf bij uitstek voor al uw ICT problemen. Wij zijn dan ook trots dat wel diverse gelukkige klanten hebben!

Wij zijn er elke dag om u te kunnen helpen met al uw wensen. U kunt het zo gek niet bedenken en wij knappen het voor u op. Dit kan zijn omdat u problemen hebt met uw systeem of laptop. Maar ook als u toe bent aan een nieuw systeem of laptop. Of wat dacht u van een website die u gehost wilt hebben op een betrouwbaar platform. Voor dit en nog vele andere computer zaken kunt u terecht bij Bcom. Wij zijn u graag van dienst!

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een groot budget hebt of minimaal, wij accepteren iedereen als klant!

 

Jorden Gysbrechts

Zaakvoerder Bcom-IT

kabak koyu

»

http://www.idealminer.com/